Ετικέτες

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Dust and cream haul

 Γεια σας και καλώς ήρθατε πίσω στο blog μου! Σήμερα θα δούμε μαζί κάποιες πρόσφατες αγορές μου από το κατάστημα Dust & Cream στο κέντρο της Αθήνας. Αν σας άρεσε αυτό το blogspot γίνετε μέλοι στο blog μου και αφήστε μου από κάτω ένα σχόλιο με τις δικές σας πρόσφατες αγορές.1. Αρώματα τύπου Dust and Cream 30 ml


Τα αρώματα είναι το J`Adore απο Dior και το Be Delicious από DKNY. Γενικά αγαπώ τα αρώματα του Dust and cream. Τα θεωρώ τα καλύτερα τύπου που κυκλοφορούν. Αυτών των δύο οι μυρωδιές είναι γλυκές το be delicious μυρίζει σχεδόν ίδια με το αυθεντικό, το J' adore όμως όχι και τόσο. Η διάρκειά τους είναι ικανοποιητική.
Τιμή: 3,50€ (30 ml) το ένα.  

2. Body cream 100ml & Αρωματικό βερνίκι Dust and CreamBody cream 100ml: Είναι σε άρωμα μπανάνα, η υφή της είναι πολύ πλούσια κι ενυδατώνει ωραία το δέρμα. Ένα αρνητικό της είναι ότι έχει λιπαρή υφή, οπότε βγάζει αρκετή λιπαρότητα. 
Τιμή: Νομίζω ότι ήταν γύρω στα 4€ τα 100ml.

Αρωματικό βερνίκι: Είναι σε άρωμα soft fruit και η απόχρωση είναι μια μελιτζανομωβ (ναι, το ξέρω η φωτογραφία το αδικεί). Αφήνει ζαχαρί τελείωμα και ματ αποτέλεσμα. Όντως μυρίζουν τα νύχια μετά, αλλά η μυρωδιά δεν κρατάει περισσότερο από 1-2 μέρες. 
Τιμή: 2,50€ το ένα. 


 3. Κραγιόν Golden Rose και Beauty Line
 
 


 
       Κραγιόν Golden Rose: Είναι το νούμερο 27 και είναι ένα nude καφετί χρώμα που ροζίζει. Είναι πολύ ωραίο για κάθε μέρα και κρατάει για ώρες. 
Τιμή: 4,00€

Long lasting lip gloss Beauty line: Είναι ένα ροζοφουξ και είναι το νουμεράκι 511. Είναι τελείως ματ και θα μείνει πάνω στα χείλη σας για όλο το βράδυ ακόμα κι αν φάτε ή πιείτε.
Τιμή: 3,50€

Γενικά και τα δύο έχουν πάρα πολύ καλές τιμές προσιτές από όλους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις αποχρώσεις καλύτερα. Είναι και τα δύο ματ στα χείλη το πάνω είναι απο beauty line longlasting lip gloss το 511 και το κάτω από Golden rose velvet matte νούμερο 27.
 

4. Μανό Beaulty Line

 


Το ένα είναι το λευκό νούμερο 597 και το άλλο είναι το matte effect. To λευκό με 2-3 στρώσεις θα βγεί μια καλή απόδοση του άσπρου και το matte effect κάνει όντως τα νύχια τελείως ματ με την πρώτη στρώση. Η διάρκειά όλων των μανό beauty line είναι γύρω στις 5-6 μέρες και για την τιμούλα τους είναι εξαιρετική.
Τιμή: 1,50€ το λευκό και 2,50€ το matte effect.

 6. Λευκό striper

 

Είναι το νούμερο 300 έχει ένα πολύ λεπτό και βολικό πινελάκι. Το καλύτερο είναι πως έχει και μυτούλα αλλά και πινελάκι. 
Τιμή: 2,00 €

Κάντε μια εγγραφή στο blog μου και σύντομα θα έρθει πρωτοχρονιάτικο giveaway!

Με αγάπη, Μαρίνα.